Tuesday, March 16, 2010

jgn bermain dengan api...

klu tkut dengan panas,,,
jangan bermain dengan api,,,
klu tkut dilambung ombak,,,
jgn buat umh tepi pantai,,,
begitula prinsip hidupku yg akn ku bawa kemana2 sj aku pegi,,,

bukan senang nk tgk aku marah n bukan senang jugak nk tgk aku usik orang,,,
slagi xde sape2 usik aku ataupn barang2 aku expecially MYWIFE,,,
NURULSAIDATULSYIDA BINTI SULONG,,,

jgn ingt aku leh duk diam je even aku duk jauh,,,
aku bukan cam kebanyakan manusia kat luar,,,
aku xkn kaco orang selagi orang xkaco aku,,,

pantang aku satu je,,,jgn cbe2 usik hak aku,,,
klu rasa gah sgt,,,jom bersemuka,,,
jgn pandai cakap je,,,

cukupla idup ngn dunia lakonan yg xlapuk dek ujan,xlekang dek panas,,,
dpn lain belakang lain,,,
jgn ingt aku xtau,,,

org2 aku da get ready tuk sume ni,,,
tggu arahan aku je,,,
aku akan bertindak pabila sume da nmpk cm keterlaluan,,,
aku xkn berdiam sahaja,,,
ni amaran awal aku,,,
aku bukan bercakap sje,,,
yg batu hampar pn satu,,,
bukan nk soal selidik ke,,,cek dulu ke,,,
ni main hentam kromo je,,,

agak2la kak ct,,,
nak wat pape,,,
plz
THINK TWICE,,,

hope all this did not happen again...








1 comment:

  1. wow..garangnye mybee ni..hehe,,thanks dear,coz always be on myside..=)..trharu sgt..hehe..abg pn harte ayg gk tau..don u dare to touch myhubby,,hihihihi

    ReplyDelete