Monday, March 22, 2010

...RODA EMPAT...

RODA EMPAT

kerana dirimu la,,,aku terpaksa bertungkus lumus menyiapkan diriku yg comang ini,,,hahaha
tepat jam 8malam on 19 march,,,
aku bergerak ke perhentian pudu dek kerana roda empat,,,
hujan ke,ribut ke,bus sudah mnggu aku,,,
lalu terpaksa aku meminta ihsan dr kawanku tuk menghantar aku ke saan,,,
basah kuyup dibuatnye pabila di pertengahan jalan,,,
hujan mula membasahi bumi sejurus xsegan2 bg aku mandi skli,,,
padan ngn mke aku kn?hahahahahaha

aku tibe pudu tepat2 825mlm...
time 2 bus da tggu aku da,,,
nsb baik aku sempat,,,klu x kene tggl ngn roda empat gk...
hohoho...

jam 830 roda empat membawa aku ke negeri dimana isteri aku menetap...
even basah kerana sj2 nk mandi th jln,,,aku ttp gumbira kerana besoknya dapat tatap wajah isteri tersayang,,,
heheheheheheheheheheheheheheheheheh...
gatai ke????x kn????
hahahahahahaha...

lm perjalanan,,,pe lg...cam biasala...gayut je tau,,,
hahahahaha
tp kli ni xdela lama sgt sbb aku da mle pning maybe sbb ujn td...
da bis ckp,,,sleeping beauty la ku...hahahah
zzzzzzzZZZzzzzzZZZZzzzzzzz.........

celik mata je,,,da nk smpai upenye aku...
cm cepat la lak kli ni aku smpi...hehehe
aku trun je dr bus trus col my beloved wife...
bykla kne soal,,,
nk tdo mn???
pnt x???
n mcm2 lgla,,,
klu korang sume nk tau pe lg,,,cepat2la nikah cm kami,,,hahaha

lm pd compromising this thing(hahahahahahahahahahahah)
sume de,,,gaduh de,,,gelak de,,,ngjuk pn de,,,
hahahahaha
bongok kn?????hahahahah
lastly my wife force me to stay at hotel pe ntah...
ku follow aja...
amik teksi n gerak kesana...
sesudah sampai je,,,kami gayut lg...
nk boleh ke naik ,,,adela kt sejam...
hahahahaha

mn xnye,,,seram gle der,,,
agk r der nk aku duk tpt cmtu...
baik aku duk masjid,,,jd tok siak...hahahahaha
nk xnk,,,aku naik gak....
da naik tue,,,paham2 r der,,,
sleeping beauty n xsbr tggu ari esk...hehehehehe

tepat jam 6pg...aku da mle bgun...
mandi n siap2kan diri pas menunaikn kewajipan...
kli ni aku plih tuk jln kaki ke stesen bus,,,
lm keadaan ujan renyai aku leh jalan der,,,
gemble x waaaaa???
hahahahahahaha
smpai je stesen bus,,,da de bus da...
naik express der,,,
bangang x bangang aku ni leh naik express ke JB...
bini sruh naik bus rok-rek tp clap da...
biasala da excited sgt,,,hahahaha

lbh krg20mnit aku smpai umh bini aku...
leh thn gk minah ni xbeciap lg...nk je aku gigit,,,hahahah
aku terus gerak ngn die p KLUANG sbb roda empat...

disinila pengembaraan bermula,,,hahahahaha
mcm2la kami duk borak lm bus..
lm xjmpe,,,dela lbh krg 3ari...
hahahahhahahahahhahahahahahahah

smpai je kluang,,,kami jln2 kt kluang mall dlu...
tpt jam1 kami gerak ke perodua KLUANG sbb n amik roda empat...
dr td asyk roda empat je,,,,
pe sebenarnye ni????
hahahahahahahaha

da xsbr2 da,,,
kami smpai je trus amik pic...ntah kete sape ntah....hahahahaha
main amik je...
pe der????
nk tgk kete???/
yoleeeeeeeeeeeeee...


cntik x der????heheheheheh

ni la sebenarnye roda empat td...hehe
my wife beli,,,
i ni muke menumpang je...
dr dulu lg...heheheheh
ble kuar jew,,,
pnjm kete mak,,,kete ayh,,,kete adk,,,
sume org lm umh aku de kete,,,aku je xdepape...teruk kn???
huhuhuhuhuhu


mke kepenatan...huhuhuhuhuhu
kering idea da create kete bg cun


dak ni lak tau melaram n posim je...hiissshhhh


kete lm proses pembikinan,,,
mengikut spec F1,,,hahahahahaha

satu ari ni,,,aku ngn wife biskn masa touch up pari2 ni je,,,
my wife pggl r,,,
aku pn xtau knpe...
ok la,,,de gak pari2 dari aku xde pe lgsung...hahahahahaha

sebenarnye kami da xsabar nk merendet je ni,,,hahahaha
satu ari aku duk ikut je tlunjuk bini,,,
sume pasal kete,,,aku n die xpk da,,,hohoho
ckit2 kete,,,ckit2 kete,,,
pas2 ajak p air itam lak,,,nk bli brg kete la...
pe lg????
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

aku jd driver je,,,cm biasala,,,
mkn gaji katakan,,,ikut je ckp maam besar,,,hahahahaha


ni tim k t air itam da,,,hehehehehehehehehehe

mls r der nk cite pnjg...di pendekkn cite mlm je kami p mkn n merendet,,,hahahahaha



senyum tp penat gak,,,huhuhuhu



tgk,,,tau bergaya je kn????hohoho

dua ari kami duk crik brg kete je,,,
bli canvas,,,pelapik lm kete,,pewangi lg...
tp bhgn aku xdepn,,,
sume tuk kete,,,huhuhuhu
tp aku dpt tumpang jdla,,,hahahahahaha

papepn congrate cayam sbb kini ayg da memiliki kete sendiri da,,,
da xyh pk2 nk sewa kete ke,,,pnjm org pnye ke,,,
you have one...

abg tumpang gembira disebalik kegembiraan ayg...
abg tau ayg penat lm 2hari ni 
TP
jauh dsudut ati ayg,,,abg dapat tau yg ayg betol2 xpcya n trlalu gembira,,,

wlpn lm ujan abg berlari mngejar bus,,,abg ttp epi berada dibumi ayg 
n
akn menjadi kenangan manis lm idup abg buat selama2nya even 
abg juz
teman ayg tuk setlekn sume ni...

CONGRATE SYG...

~~~prince charming~~~

3 comments:

  1. hai syg..cntik plat kete u..pinjam leh?hahaha..terharu bace..brair mate2..huhu..thanks sgt syg..thanks sbb de dicc ayg walau pepn keadaan ayg..love u sooo much dear...

    ReplyDelete
  2. yeke berair dum????huhuhu
    plate abg tempah tau cyg...mahal tue,,,hehehe
    aygpn de bersama abg gk syg
    dikal abg sng mahupn susah syg...ayg

    ReplyDelete
  3. second time i read dis..i still want to cry dear..xtaula nape syg..ingt hari tu yg agk sukar tp ttp leh dilalui n kite masih ttp besame..alhamdulillah..=)

    ReplyDelete